Kisgyermek, baba, család és a kedvenc, osztály, csoport fotózása


Kóbor János Állat fotózás

Vállalom baba, kisgyermek fotózását saját, megszokott környezetében. Nem preferálom a műtermi fotókat, sem a mesterséges fényeket. Ha szeretné babáját, kisgyermekét természetes fények között, otthon, a kertben, vagy a természetben lefotóztatni, akkor ezt szívesen vállalom.

Vállalom osztály, csoport fotózását (a szolgáltatás jelenleg szünetel).

A többi részletet telefonon tudjuk egyezteni, a helyszínt, az időpontot, az esetleges szükséges eszközöket, játékokat, háziállat bevonását stb.

Itt opció a nagy sebességű fotók készítése, a gyermek fotózása mozgás közben. Érdemes előre átgondolni, mit szeretne látni.

Nem csak szokványos fotók készíthetőek azonban.

Amennyiben szeretne gyermekéről faliképet, posztert készíttetni, arra az esetre kérhető nagy felbontású (High Resolution) fotó is. Valójában ekkor négy fotó készül, ebből lesz majd egyetlen kép.

Akár kérhető nagyon nagy felbontású (Super High Resolution) fotó is. Valójában ekkor tucatnyi fotó készül, ebből lesz majd egyetlen kép. Csak akkor készülhet el, ha a gyermek pillanatra mozdulatlan tud lenni.

A kertben, a tájban készíthető panorámafotó is. Ekkor a fotós a helyszínen készített fotókat fűzi össze egyetlen széles perpektívájú tájképpé.

Léteznek azonban komolyabban módosított fotók is, ezek is nagyon szépek, érdekesek lehetnek. Azonban ezek elkészítését a fotós általában nem vállalja nagy számban, mert elkészítésük hosszadalmas utómunkálatokat igényelhet.

Ilyen például a gyermekről készített fotó rajz vagy vízfestmény hatású verziója. Nagyon szép fali dekoráció lehet. Azonban nem mindegyik fotóból lehet ilyet készíteni.

Extrém képek is kérhetőek, például 3D-s térhatású kép, ahol a gyerkőc szinte kiáll, kiugrik a képből. Ezek inkább akkor ütősek igazán, ha gyermek kiemelkedik a háttér síkjából.

Mindezeken túl még sokféle úgynevezett art filteres (művészi szűrővel készülő) fotó készülhet, ezekről bátran kérjen tájékoztatást a helyszínen.


Árak, csomagok:

300Ft / db. - Minden további csomagon kívüli JPG formátumú kép ennyibe kerül. A fotók lehetnek például Full HD, 4K és 8K felbontásúak, vagy eredeti méretűek.

300Ft / db. - Minden egyes TIFF formátumú kép (16bites, nyomtatáshoz).

1300Ft / db. Az alap fotó és az art filteres* (művészi szűrővel készülő) fotó. A kép felbontása max. 20 megapixel.

*Art filteres kép lehet fekete-fehér, szépia, drámai, lyukkamera, részleges szín, akvarell, ezüstbenhagyás, vonalak stb. A helyszínen megmutatom a lehetőségeket.

1700Ft / db. Nagy felbontású kép. A kép felbontása max. 50 megapixel.

2000Ft / db. Panoráma kép, rajz és elektromos hatású kép, és az utólag készített art filteres kép. A kép felbontása max. 20 megapixel, kivéve a panorámakép, ami jóval több.

3000Ft / db. Svenk fotó, 3D hatású kép (20MP), láng hatású kép (20MP) és szuper nagy felbontású kép. Ez utóbbi kép felbontása kb. 100-200 megapixel között lesz.

Alap csomag:

A minimum mennyiség 30 darab fotó alkalmanként, típustól függetlenül. Képformátum: Az ezen felül készített egyéb képeket kérésre rendelkezésre bocsátom. 2 óra rendelkezésre állást foglal a csomag magában.

Emelt csomag:

A minimum mennyiség 70 darab fotó alkalmanként, típustól függetlenül. Az ezen felül készített egyéb képeket kérésre rendelkezésre bocsátom. Kedvezmény mértéke 10%. Képkidolgozás: kérésre 16 bites TIFF fotó fájl nyomtatáshoz, és egy tetszőleges felbontású JPG fotó fájl. 1 nap rendelkezésre állást foglal a csomag magában.

Kis intézmény (Business) csomag:

A minimum mennyiség 220 darab fotó alkalmanként, típustól függetlenül. Az ezen felül készített nem csúcsminőségű képeket kérésre átadom. Kedvezmény mértéke 15%. Képkidolgozás: kérésre 16 bites TIFF fotó fájl nyomtatáshoz, és kettő különböző változat JPG kép. Maximum 3 nap rendelkezésre állást foglal a csomag magában.

Nagy intézmény (Projekt) csomag:

A minimum mennyiség 700 darab fotó alkalmanként, típustól függetlenül. Az ezen felül készített nem csúcsminőségű fotókat kérésre átadom. Kedvezmény mértéke 25%. Képkidolgozás: kérére 16 bites TIFF fotó fájl nyomtatáshoz, és kettő különböző változat JPG kép. Maximum 5 nap rendelkezésre állást foglal a csomag magában.

Extra szolgáltatás:

Minden csomag tartalmaz alapfokú képmanipulációt, retusálást. Ilyen a kisebb bőrhibák, piros szem effektus stb. korrigálása, eltüntetése a fotóról. Azonban nem tartalmazza felesleges objektumok eltüntetését a képről. Tartalmazza az eredeti fotóhoz képest a fényviszonyok javítását is a képkidolgozás során, az előtér megvilágításának javítását, kontraszt javítását stb.

Utazás költsége:

Akkor számítom fel, ha a távolság nagyobb, mint 30km. A számítás alapja 6l gázolaj / 100km-re vetítve. (kb. 21,5 Ft/km.) Az üzemanyag költség alapja a NAV tárgyhónapban közzétett fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolással kapcsolatosan alkalmazható üzemanyagára.

Adathordozó költsége:

Alaphelyzetben nincsen, mert a képeket online adattárból töltheti le. Ha mégis adathordozón kéri a fotókat, akkor számítom fel az árát, ha az meghaladja az 1200Ft-t. Az összköltsége a beszerzés ára. A két nagyobb csomag választása esetén ingyenes.